register for free
View our sister sites
Our sister sites
Our sister sites
Our sister sites
Woofer
Dogsey Veteran
Woofer is offline  
Location: birmingham
Joined: Jun 2005
Posts: 1,601
Female 
 
25-07-2005, 05:02 PM

New camera/ video phone

Hi all was wondering if i could pick your brains, i have no idea what i am doing, but got a new phone last week which came with a scart lead to sync it with the pc but no matter what i do it just keeps telling me i was unsuccesful, i have loaded and removed the software and then reinstalled it but it still won't work, do you think the thing is faulty or is it just me as usual. Any help muchly appreciated.
Reply With Quote
bluemerle lover
Dogsey Veteran
bluemerle lover is offline  
Location: south wales
Joined: Apr 2005
Posts: 22,633
Female 
 
25-07-2005, 08:06 PM
have you put it in the right port hole i had this trouble,also when you download your software for your phone does it ask you what phone you are using if yes you have to find the phone on your software and go from there
Reply With Quote
Fred
Dogsey Veteran
Fred is offline  
Location: n/a
Joined: Jun 2005
Posts: 8,014
Male 
 
25-07-2005, 08:06 PM
give me the camera name and type and i will get the info and give it to you and model number
Reply With Quote
deefin
Dogsey Veteran
deefin is offline  
Location: corby northants
Joined: Jun 2005
Posts: 1,996
Female 
 
25-07-2005, 08:14 PM
you probably need a high speed usb port i have to use of thoses for my phone camera and i pod
Reply With Quote
wufflehoond
Dogsey Veteran
wufflehoond is offline  
Location: xxxxx, UK
Joined: Jul 2005
Posts: 18,958
Female 
 
25-07-2005, 08:14 PM
Persevere with the software, mine was the same but eventually installed ok!
Reply With Quote
Woofer
Dogsey Veteran
Woofer is offline  
Location: birmingham
Joined: Jun 2005
Posts: 1,601
Female 
 
25-07-2005, 08:35 PM
Originally Posted by Fred
give me the camera name and type and i will get the info and give it to you and model number

Fred you are an angel, right it is lg U8120 it's on 3 network.
Reply With Quote
Woofer
Dogsey Veteran
Woofer is offline  
Location: birmingham
Joined: Jun 2005
Posts: 1,601
Female 
 
25-07-2005, 08:37 PM
Originally Posted by bluemerle lover
have you put it in the right port hole i had this trouble,also when you download your software for your phone does it ask you what phone you are using if yes you have to find the phone on your software and go from there

Thanks BL i think i have tried every hole in the flipping tower, it does ask what phone it is and have tried doing it that way gonna throw it through the window

Thanx for your help
Reply With Quote
Woofer
Dogsey Veteran
Woofer is offline  
Location: birmingham
Joined: Jun 2005
Posts: 1,601
Female 
 
25-07-2005, 08:38 PM
Originally Posted by wufflehoond
Persevere with the software, mine was the same but eventually installed ok!

Thanx you will keep trying
Reply With Quote
Woofer
Dogsey Veteran
Woofer is offline  
Location: birmingham
Joined: Jun 2005
Posts: 1,601
Female 
 
25-07-2005, 08:38 PM
Originally Posted by deefin
you probably need a high speed usb port i have to use of thoses for my phone camera and i pod

Thanx diane.xx
Reply With Quote
Fred
Dogsey Veteran
Fred is offline  
Location: n/a
Joined: Jun 2005
Posts: 8,014
Male 
 
25-07-2005, 08:39 PM
Originally Posted by Woofer
Fred you are an angel, right it is lg U8120 it's on 3 network.
http://www.gsmarena.com/lg_u8120-843.php

is that the phone and which windows are you running ? xp pro with sp2 or home with sp1
Reply With Quote
Reply
Page 1 of 2 1 2 >


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


© Copyright 2016, Dogsey   Contact Us - Dogsey - Top Contact us | Archive | Privacy | Terms of use | Top